Ceban: „Vremurile bune” s-au transformat într-un coșmar de noapte. Guvernul Facebook, altfel nu îi poți numi

Campania electorală pentru cei din PAS nici nu s-a terminat. Ei încă cred că se luptă pentru putere și tot promit, și promit, dar au uitat că sunt...

Campania electorală pentru cei din PAS nici nu s-a terminat. Ei încă cred că se luptă pentru putere și tot promit, și promit, dar au uitat că sunt la putere și a venit timpul să facă ceva. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce au fost mai multe critici din partea celor de la Guvernare în spațiul public.

„Dacă eu iau campania mea electorală și campania lor electorală, a celor din PAS, la mine mai mult din 80% din puncte sunt realizate, bă chiar unele care nu sunt acolo. Am spus cu echipa că vor fi 100 de autobuze și troleibuze noi, azi sunt 240. La tovarășii acești, nu că nu sunt realizate, dar nici nu au fost începute. „Vremurile bune” s-au transformat într-un coșmar de noapte. Și pentru administrare și pentru oameni. Am mai spus, au fost guvernări corupte, oligarhice, dar așa de incompetentă nu am mai văzut – Guvernul Facebook. Oamenii deja nu mai pot face față săracii. Mai ales facă vorbim despre faptul că se anunță o iarnă grea. Ce faceți voi ca iarna să nu fie grea? Nimic nu fac.

Campania lor electorală nu s-a terminat. Multe televiziuni, printre care și Teleradio Moldova, sunt controlate din sediul central PAS. Președintele pentru nimic nu răspunde de nimic. Vinovată este bă conducere, ba războiul, ba Covid. Partidul are tot – Guvern, Parlament și Președinție. Toate instituțiile statului sunt acaparate politic. Se poate o perioadă să prostești oamenii sau o parte a populației, dar nu tot timpul. Oamenii nu sunt proști. Să te duci la piață, să plătești facturile, să plătești și medicamentele pentru tratament, este o avere. Dar ei spun că au venit vremuri bune”, declarat edilul.

Ceban afirmă că oamenii curând nici șlapi nu o să aibă, dacă guvernarea o să continue așa.

In this article