Ceban va decide dacă va merge pentru al doilea mandat la primărie

Primarul general Ion Ceban va decide cu echipa și se va consulta cu locuitorii capitalei dacă va merge pentru al doilea mandat la primărie. Edilul a precizat că...

Primarul general Ion Ceban va decide cu echipa și se va consulta cu locuitorii capitalei dacă va merge pentru al doilea mandat la primărie. Edilul a precizat că în mandatul actual vrea să demonstreze că toate promisiunile sale electorale vor fi realizate.

„Am zis că nu am ambii de funcții mai înalte. Am foarte multe proiecte pe care vreau să le duc la bun sfârșit și să demonstrez încă o dată că în ciuda tuturor deficienților, pentru că am un mandat ca și cei de la guvernare, ei arată cu degetul la datoriile nu știu care, de criza pandemică, etc, eu tot așa am activat.

Eu am activat în criză pandemică ca și ei, unde 70% din presiune a fost pe Chișinău, 90% din refugiați a fost tot pe Chișinăul. Costurile energetice bate guvernul la buzunar? Nu, bate primăriile. Da, vorbesc public că ei sunt vinovată. Dar vreau să vă demonstrez că în premieră, că voi fi un primar, din regiune care va îndepli toate promisiunile.

Voi face față la tot, inclusiv bețele în roate, falimentarea instituțiile, presiuni politice. Dacă voi merge la al doilea mandat, ne voi sfătui cu echipa și vom vedea ce spun locuitorii capitalei”, a declarat edilul.

Amintim că la moment, edilul a îndeplinit peste 80% din promisiunile sale electorale, la doi ani de la câștigarea mandatului.

In this article