Ceban pregătește Chișinăul pentru Săptămâna Patimilor și solicită amenajarea unei parcări în PMAN

Autoritățile municipale examinează posibilitatea amenajării în Piața Marii Adunări Naționale a unei parcări publice în seara și în Noaptea Învierii Domnului. „I-am rugat pe colegii mei, viceprimarul Ilie...

Autoritățile municipale examinează posibilitatea amenajării în Piața Marii Adunări Naționale a unei parcări publice în seara și în Noaptea Învierii Domnului.

„I-am rugat pe colegii mei, viceprimarul Ilie Ceban, și pe șeful Direcției Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache, să meargă în teren. Totodată, rog responsabilii să comunice cu Poliția Națională, iar în cazul în care unele străzi vor fi închise, atunci când va fi adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim, să anunțăm din timp”, a declarat Ion Ceban.

În preajma sărbătorilor pascale, edilul le cere colegilor să se mobilizeze pentru a face curățenie și a amenaja spațiile publice.

„Vom avea și avem foarte mulți vizitatori și conaționalii de-ai noștri care revin acasă și mă bucur când ne spun că mun. Chișinău s-a schimbat spre bine și mereu am luat atitudine. Suntem în Săptămâna Patimilor și vreau să le urez tuturor pace, liniște și prosperitate în fiecare casă și să aduceți lumina sărbătorilor de Paști alături de cei dragi”, a mai declarat Ion Ceban.

In this article