Ceban: Oamenii nu mai pot fi manipulați de actuala conducere sterilă a țării, care a demonstrat un eșec total

Moldovenii așteaptă o alternativă pe arena politică, după ce s-au dezamăgit de actuala guvernare incompetentă. Declarația a fost făcută de primarul Ion Ceban în cadrul briefingului în care...

Moldovenii așteaptă o alternativă pe arena politică, după ce s-au dezamăgit de actuala guvernare incompetentă. Declarația a fost făcută de primarul Ion Ceban în cadrul briefingului în care a anunțat despre lansarea Partidului Mișcarea Alternativa Națională.

Edilul susține că oamenii nu mai pot fi manipulați de actuala conducere sterilă a țării, care a demonstrat un eșec total atât prin oamenii săi, cât și prin acțiunile sale. ”Această putere incompetentă se acoperă cu situația regională, cu criza la nivel mondial cu orice situație, doar să nu facă nimic. Noi, în comparație cu ei, suntem oameni și după anunțul din decembrie cu privire la crearea Mișcării Alternativa Națională și odată cu începerea războiului în Ucraina, am considerat că este omenesc să facem o pauză și să ne implicăm plenar în susținerea refugiaților”, a declarat Ion Ceban.

Edilul a declarat ferm că viitoare formațiune va interveni cu acțiuni concrete pentru a nu admite falimentarea Republicii Moldova.

In this article