Ceban mulțumește muncitorilor implicați în deszăpezire: O sarcină deloc ușoară la temperaturi de -13 grade Celsius

Primarul general Ion Ceban a transmis sincere mulțumiri tuturor muncitorilor și serviciilor implicate în procesul de deszăpezire, evidențiind eforturile depuse în condiții dificile, inclusiv la temperaturi de minus...

Primarul general Ion Ceban a transmis sincere mulțumiri tuturor muncitorilor și serviciilor implicate în procesul de deszăpezire, evidențiind eforturile depuse în condiții dificile, inclusiv la temperaturi de minus 13 grade Celsius. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale.

„Sunt recunoscător tuturor muncitorilor și serviciilor implicate în procesul de deszăpezire, care din data de 8 ianuarie sunt în teren și intervin la salubrizarea orașului, chiar și atunci când sunt 13 grade minus. Este o sarcină deloc ușoară, deoarece noi știm cum este să muncești noaptea, dimineața devreme, când afară este ger”, a declarat Ion Ceban.

În discursul său, Ion Ceban a adus mulțumiri speciale colegilor de la Centrul de Găzduire, evidențiind munca lor continuă în ultima perioadă, în special în condiții de răcire semnificativă a timpului, când persoanele fără adăpost se confruntau cu dificultăți de găsire a unui loc cald.

„Adresez mulțumiri colegilor de la Centrul de Găzduire, deoarece practic s-a lucrat fără oprire în ultima perioadă când afară s-a răcit simțitor și persoanele fără adăpost nu aveau unde merge și unde se încălzi.
Acest serviciu este unic de felul său, prestat doar de Primăria Chișinău, iar noi suntem cei care avem grijă de toți”, a declarat edilul Capitalei.

Totodată, primarul a atras atenția părinților cu privire la precauțiile necesare atunci când copiii ies la săniuș, solicitându-le să supravegheze cu atenție activitățile acestora, în special în preajma lacurilor. Ion Ceban a avertizat asupra pericolelor patinării sau a aflării pe gheața lacurilor, subliniind caracterul extrem de periculos al acestor activități.

In this article