Ceban: Mulțumesc angajaților Primăriei pentru că au fost solidari cu poporul turc

Edilul Ion Ceban le-a mulțumit angajaților Primăriei Chișinău pentru implicarea în acțiunile de susținere a sinistraților din Turcia, afectați de recentele cutremure devastatoare, soldate cu zeci de mii...

Edilul Ion Ceban le-a mulțumit angajaților Primăriei Chișinău pentru implicarea în acțiunile de susținere a sinistraților din Turcia, afectați de recentele cutremure devastatoare, soldate cu zeci de mii de victime.

”Le mulțumesc angajaților Primăriei și ai subdiviziunilor care s-au solidarizat cu poporul turc afectat de cutremurele devastatoare din luna februarie. A fost donat salariul pentru o zi de muncă. Sâmbătă, alături de Ambasada Turciei și TIKA, am organizat o campanie de plantare a 150 de arbori pe cinci alei de pe strada Albișoara. Fiecare alee a fost dedicată oraşelor din Turcia puternic afectate de cutremure”, a declarat Ion Ceban.

De asemenea, Primăria municipiului Chișinău va oferi oamenilor din orașul Hatay, care au rămas fără acoperiș deasupra capului și se află în centre de plasament temporar, un ajutor umanitar ce presupune saltele, perne și plăpumi.

In this article