Ceban: Lucrările de reabilitare a 5 scuaruri mici din sectorul Botanica – pe lângă curțile de blocuri, sunt în plină desfăşurare

Lucrările de reabilitare a 5 scuaruri mici din sectorul Botanica – pe lângă curțile de blocuri, sunt în plină desfăşurare. Primarul general Ion Ceban afirmă că actualmente sunt...

Lucrările de reabilitare a 5 scuaruri mici din sectorul Botanica – pe lângă curțile de blocuri, sunt în plină desfăşurare. Primarul general Ion Ceban afirmă că actualmente sunt amenajate aleile pietonale în zona verde din preajma blocului Cuza Vodă 14.

„Urmează instalarea mobilierului urban şi amenajarea zonei verzi. În paralel se lucrează şi pe alte 4 adrese:  Bd. Dacia 2, Bd. Dacia 8, Bd. Cuza Vodă 25/2 și Str. Independenței 10/1; 10/2, unde urmează să fie instalat mobilierul urban.

Proiectele de amenajare a spaţiilor dintre cartiere presupun amenajarea aleilor, trotuarelor, locurilor de parcare, instalarea mobilierului urban şi amenajarea spaţiului verde”, a punctat edilul.

Ceban spune că va opta în continuare pentru crearea condiţiilor de recreere în curţile de bloc de care să aibă posibilitatea să se bucure fiecare locatar.

In this article