Ceban, la Vaslui: Am vorbit despre subiectele actuale, dar și despre practicile pe care le putem prelua sau împărtăși pentru localitățile noastre

După Iași, primarul general Ion Ceban a ajuns în vizită la Primăria municipiului Vaslui, unde a avut o discuție foarte bună cu primarul de Vaslui, Vasile Pavăl. „Am...

După Iași, primarul general Ion Ceban a ajuns în vizită la Primăria municipiului Vaslui, unde a avut o discuție foarte bună cu primarul de Vaslui, Vasile Pavăl.

„Am vorbit despre subiectele actuale, dar și despre practicile pe care le putem prelua sau împărtăși pentru localitățile noastre.

Recent, au încheiat un program de care suntem interesați și presupune un „Sistem informatic integrat de e-administrație pentru îmbunătățirea accesului populației la servicii electronice și simplificare administrativă”, în contextul în care și noi lucrăm la programul de digitalizare a proceselor administrative”, a declarat edilul.

Ceban spune că își propune să aibă o colaborare continuă pe diverse domenii de specialitate, iar în acest sens în curând va fi semnat un Acord între municipiile noastre.

In this article