Ceban: Ieri, timp de o oră reprezentatul Primăriei le-a explicat poliției că protestarii nu au autorizație

Timp de o oră, ieri, reprezentatul Primăriei a încercat să convingă poliția să evacueze protestarii de pe bulevardul Ștefan cel Mare, însă reprezentații MAI aveau alte ordine din...

Timp de o oră, ieri, reprezentatul Primăriei a încercat să convingă poliția să evacueze protestarii de pe bulevardul Ștefan cel Mare, însă reprezentații MAI aveau alte ordine din partea celor din PAS. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

„Săptămâna trecută numai am zis că aceștia mă vor băga în toate porcăriile lor manipulatorii și nu a trecut mult când ieri seara mai nu fiecare PAS s-a trezit să zică că sunt de vină că nu încalc legea.

Vă duceți cu toții și nu doar vă plimbați prin biblioteca, dar și mai citiți și vă informați. A fost posibil ca în 5 minute să rezolvați o întrebare, cu care ați încercat să vă bateți joc de cetățeni, de Primărie.
Ce a mai rămas să facă Primăria Chișinău? Este nevoie de demersuri, vă trimit demersuri, așa cum am făcut azi dimineață. Bravo, v-ați făcut treia. Rog astăzi secretariatul Primăriei să trimită demersuri pe fiecare componentă electorală a PAS-ului, care în bătaie de joc a organizat ceea ce a organizat.

Să vină să vă strângă toate ilegalitățile pe care nu sunteți capabile să le rezolvați. Primăria nu a dat autorizație de blocare a drumului, iar poliția trebuia să intervină imediat. La delegarea de către Primăria Chișinău, la ora 14:00, reprezentantul Primăriei a solicitat deblocarea bulevardului Ștefan cel Mare. Nimeni de la MAI nu a Reacționat. Atunci când homosexualii au ieșit la paradă, tot efectivul a ieșit, ca acest lucru să se desfășoare. Îmi pare foarte rău că ofițeri din efectivul Poliției Naționale sunt folosiți ca niște… ceea ce cumpărăm noi la farmacii. Rog poliția să intervină.

Am înțeles astăzi, că unul dintre reprezentații poliției a declarat ceva. Am înțeles că vreți să mă lipsiți de dreptul de a ocupa funcții timp de 12 luni? Știi că asta vă doriți de când am luat mandatul, de când ați luat puterea, incompetenților ce sunteți. Haideți, încercați. Și să vedem unde o să ajungeți.

Și aduc aminte Gălbenelelor că sunt un partid care se află la putere și nu în opoziție și au 63 de deputați incompetenți care știu să se mănânce acolo și să împartă schemele”, a conchis edilul.

Amintim că Ion Ceban a organizat o ațiune de protest în urma minciunilor împrăștiate de către Guvernarea PAS. Edilul, în mod intenționat a blocat bulevardul Ștefan cel Mare, pentru a transmite un mesaj celor de la Guvernare, care îl acuză de „inacțiune” în urma protestelor organizate în fața Președinției și Parlamentului. Ulterior, mascații au luat pe sus corturile protestatarilor și au deblocat bulevardul.

In this article