Ceban: Echipele Regiei ”Exdrupo” au împrăștiat material antiderapant pe unele străzi din capitală

Serviciile municipale au intervenit, noaptea trecută și azi-dimineața, pe mai multe străzi ale Capitalei, în curțile blocurilor și în alte spații publice pentru a înlătura poleiul. Potrivit primarului...

Serviciile municipale au intervenit, noaptea trecută și azi-dimineața, pe mai multe străzi ale Capitalei, în curțile blocurilor și în alte spații publice pentru a înlătura poleiul.

Potrivit primarului general Ion Ceban, echipele Regiei ”Exdrupo” au împrăștiat material antiderapant pe unele străzi cu risc sporit, inclusiv pe cele în pantă, pe poduri și pe drumurile de acces în suburbii. Pentru a înlătura poleiul, au intervenit 16 autospeciale și utilaje. Circulația pe drumuri are loc acum în condiții normale, iar angajații ”Exdrupo” vor monitoriza situația și pe parcursul zilei.

În spațiile publice, în special în curțile blocurilor, pe trotuare și în parcuri, au intervenit și angajații Direcției Locativ-Comunale. În acțiuni au fost implicate 7 utilaje speciale și au fost împrăștiate 12 tone de material antiderapant, atât mecanizat, cât și manual.

“Rog locuitorii Capitalei să fie prudenți, iar serviciile municipale să intervină în același ritm, la necesitate, deoarece valori sub zero grade și precipitații slabe sunt anunțate și nopțile următoare”, a punctat edilul.

In this article