Ceban: După ce au scuipat și criticat Arena Chișinău, astăzi strâng lauri

După ce au criticat Arena Chișinău, astăzi strâng lauri. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre membrii actualii guvernări, care au participat la deschiderea Arenei Chișinău...

După ce au criticat Arena Chișinău, astăzi strâng lauri. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre membrii actualii guvernări, care au participat la deschiderea Arenei Chișinău și la concertul ce a avut loc.

”Criticau și scuipau pe la TV și facebook proiectul Arena Chișinău, un proiect catalogat de actuali miniștri drept o escrocherie. Prima persoană, doamna președinte, a spus că e spălare de bani, iar recent a fost la un concert”, a declarat Ion Ceban.

Edilul afirmă că se bucură că astăzi Chișinăul are un astfel de proiect care poate și trebuie să fie valorificat la maximum și sper să nu-l distrugă.

„Mă bucur că mun. Chișinău are un astfel de proiect, chiar dacă și eu am pus la îndoială însuși proiectul. Acum, cel mai important, este să fie valorificat. Colegi de la Direcția Transport, PUA, mulțumesc pentru ruta suplimentară de autobuze care a fost pusă la dispoziție în ziua de sâmbătă. Foarte mulți oameni ne-au contactat și au spus că au rămas mulțumiți. Nu contează atitudinea lor, contează că noi suntem oameni pentru oamenii noștri”, a punctat primarul.

Amintim că organizatorii concertului de la Arena Chișinău au solicitat Primăriei Chișinău să organizeze transport public către și dinspre Arenă.

In this article