Ceban, despre sărbătorile de iarnă: Crăciunul va fi frumos la Chișinău

Primarul general Ion Ceban spune că în capitală, sărbătorile de iarnă vor fi foarte frumos organizate. Despre aceasta a vorbit edilul într-o conferință de presă. Edilul afirmă că...

Primarul general Ion Ceban spune că în capitală, sărbătorile de iarnă vor fi foarte frumos organizate. Despre aceasta a vorbit edilul într-o conferință de presă. Edilul afirmă că nu a găsit limbă comună cu cei de la Guvernare, chiar dacă a trimis mai multe solicitări de coagulare a forțelor.

„Eu foarte mult sper că nu mai revenim la formula doi brazi, două târguri. Noi am trimis o solicitare la Guvern, prin care să ne coagulăm eforturile. Am fost trimiși la plimbat. Putem să vă arătăm scrisorile în acest sens. Mie mi se pare ridicolă această situație, atâta timp cât ei au organizat mai multe lucruri pe parcursul acestei toamne și nu și-au asumat nimic în această privință. Primăria Chișinău va avea griji ca totul să arate bine.

Prețurile se ocupă, prețurile se ocupă, avem și proiecte televizate. Sper să nu fie persecuții în această privință. Avem oameni extraordinar care să îi punem în valoare”, a declarat Ceban.

In this article