Ceban despre defrișările ce se fac în capitală: Este pentru a crește siguranța cetățenilor

Copacii de pe mai multe străzi din capitală sunt curățați de crengi, pentru a crește siguranța locuitorilor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare...

Copacii de pe mai multe străzi din capitală sunt curățați de crengi, pentru a crește siguranța locuitorilor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că intervenția angajaților de la „Spații Verzi” este autorizată de către organele de mediu și se referă la arborii, ce și-au pierdut din aspectul estetic sau sunt bolnavi și reprezintă pericol atât pentru pietoni, cât și pentru automobile.

„Nu sunt defrișați copacii sănătoși. Vrem să evităm situațiile, când pe timp de vânt sau din cauza zăpezii, acestea sunt doborâți, devenind periculoși”, a precizat primarul.

Astfel, lucrări se desfăşoară pe străzile București, Uzinelor, Petru Zadnipru, Pandurilor, Terilor, Grădina Publică „Sarmizegetusa”.

De asemenea, are loc curățarea albiei râului Bâc, în perimetrul str. Ismail – str. Mihai Viteazul.

„Conducătorii auto sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră. Mizez pe înţelegerea oamenilor şi ne cerem scuze pentru incomoditățile create în timpul lucrărilor”, a precizat Ion Ceban.

In this article