Ceban despre colaborarea cu primarul municipiului Alba Iulia din România

Primarul general, Ion Ceban l-a primit în vizită pe primarul municipiului Alba Iulia din România, Gabriel Pleșa. În cadrul discuției purtate, s-au stabilit mai multe proiecte și obiective...

Primarul general, Ion Ceban l-a primit în vizită pe primarul municipiului Alba Iulia din România, Gabriel Pleșa. În cadrul discuției purtate, s-au stabilit mai multe proiecte și obiective comune, care ar putea fi realizate în beneficiul celor două orașe, a menționat edilul capitalei.

„L-am primit în vizită la Primăria Chișinău pe primarul municipiului Alba Iulia, România, Gabriel Pleșa. Am discutat despre mai multe proiecte pe care am putea să le realizăm împreună, dar și despre faptul cum putem face schimb de experiențe în diverse domenii stabilind pe parcurs o agendă comună”, a declarat Ion Ceban.

Menționăm că Primăria municipiului Chișinău are stabilite colaborări cu foarte multe capitale, municipii, orașe și localități din diverse țări, în urma cărora au fost create relații de prietenie și îndeplinite obiective frumoase pentru dezvoltarea comunităților.

In this article