Ceban, despre campania de „castrare a bărbaților”, lansată de Guvern

Satul arde, dar baba se piaptănă. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, despre ideea „genială” a Guvernării, prin care promovează sterilizarea bărbaților, la nivel național. Declarațiile...

Satul arde, dar baba se piaptănă. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, despre ideea „genială” a Guvernării, prin care promovează sterilizarea bărbaților, la nivel național. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței de astă de la Primăria Chișinău.

„Voi începe ședința de astăzi despre un subiect care săptămâna trecută a trezit și amuzament pe de o parte, dar și demonstrează cât de incompetenți sunt cei care ne guvernează și e foarte trist ce se întâmplă. Casa arde, baba se piaptănă. După ce nu au făcut nimic, am ajuns sa o vedem și pe asta. Sterilizarea bărbaților ca și campanie națională.

Știu că mulți nu au văzut acel filmuleț informativ realizat de ministerul sănătății, despre o întreagă campanie în domeniul sănătății, și anume despre vasectomia la bărbați, mai în popor spus, sterilizarea și tot procesul explicat cum trebuie de făcut.

„Voi sunteți nebuni acolo????. Poate și e ceva bun, de învățat, dar când avem o natalitate scăzută, iar noi spunem cât de bine este să sterilizăm moldovenii, oare despre ce vorbește asta?”, a punctat Ceban.

Edilul spune că unica concluzie este că oamenii au cheltuit bani și nu contează dacă acest lucru este nevoie pentru poporul nostru sau nu.

„Toate problemele în sănătate s-au terminat și v-ați apucat de castrare. La unii din voi poate și este nevoie. Dar unde sunt campaniile care cu adevărat are nevoie populația. Condiții mai bune în spitale pentru pacienți și medici. Servicii medicale de calitate. Campanii de prevenire a diverselor patologii. Și sunt multiple domenii în care se poate de investit și de promovat. Ce faceți voi acolo??? Și ca să fie clar vreau să vă arăt pe scurt despre ce se spune în acest video, de tocmai 5 minute”, a punctat edilul.

Ceban s-a referit și la unele zvonuri, precum că Guvernarea ar vrea să introducă unele restricții cu privire la pandemia Covid.

In this article