Ceban: De Ziua Lucrătorilor din Administrația Publică Locală, guvernarea PAS va cânta osanale aleșilor și angajaților din acest sector

De Ziua Lucrătorilor din Administrația Publică Locală, marcată astăzi, guvernarea PAS va cânta osanale aleșilor și angajaților din acest sector. Discursurile siropoase vor curge în condițiile în care...

De Ziua Lucrătorilor din Administrația Publică Locală, marcată astăzi, guvernarea PAS va cânta osanale aleșilor și angajaților din acest sector. Discursurile siropoase vor curge în condițiile în care tot partidul de la putere a început un război, cu dosare penale și descinderi cu mascați, împotriva primarilor incomozi. Declarația a fost făcută de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, într-un mesaj transmis aleșilor.

”Stimați primari, viceprimari, consilieri și toți angajații din domeniu, tare îmi doresc să sfârșească această perioadă de ciumă și de tortură, în special asupra primarilor. Vă rog să rezistăm și să mergem înainte. Măcelul, cu care merge guvernarea PAS pentru a înlătura primarii din toată țara, cei care nu li se supun, este la ordinea zilei. Oamenii sunt șantajați cu dosare penale, cu mascați și show-uri. Primarii din alte partide sunt persecutați de către organele de drept la indicațiile celor din PAS”, a declarat edilul Capitalei.

Ion Ceban a reamintit că pe umerii primăriilor, exponenții PAS, aflați la guvernare, au pus și incompetențele lor din domeniile unde nu s-au descurcat.

”Criza refugiaților, criza energetică, scumpirile la toate serviciile, lipsa lemnelor și majorarea salariilor fără a ni se oferi bani, sunt doar unele din probleme la care a trebuit și trebuie să facem față în continuare, stimați colegi, din cauza lor. Doar primarii PAS sunt absolviți de toate, deoarece le suflă în farfurie”, a mai adăugat primarul general.

Ion Ceban mai susține că, în prezent, sunt fabricate dosare pe numele aleșilor incomozi doar pentru a-i ține în plasa guvernanților.

”Azi, Guvernarea PAS ne va felicita și tot reprezentanții ei, în majoritatea primarilor din Republica Moldova, la primarii din suburbiile capitalei, le-au deschis dosare ca să îi țină în plasa guvernării. Sâmbăta trecută au fost trimiși mascații la Durlești, ieri la Călărași, așa sunt șantajați, rând pe rând, toți primarii. Cel mai interesant este că în orice dosar, primarii sunt luați de mascați de parcă ar fi criminali și ar fi omorât oameni. Primarii sunt umiliți, după care nici un dosar nu are finalitate, deoarece se fac show-uri politice. Stimați colegi să rezistam!”, se mai arată în mesajul primarului Capitalei, Ion Ceban.

In this article