Ceban: CSE trebuie să stopeze de urgență acțiunile Premier Energy

Edilul Capitalei, Ion Ceban, cere de urgență convocarea Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale în cazul deconectărilor de la ”Apă-Canal”. Primarul general susține că CSE are toate pârghiile să-i...

Edilul Capitalei, Ion Ceban, cere de urgență convocarea Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale în cazul deconectărilor de la ”Apă-Canal”. Primarul general susține că CSE are toate pârghiile să-i oprească pe cei de la Premier Energi din acțiunile lor.

”Impotenților, apucați-vă de lucru. Convocați ședința de urgență a CSE și alocați sursele necesare sau interziceți, pentru că aveți acest drept, Companiei ”Premier Energy” să deconecteze Apă-Canal de la energia electrică. Noi, între timp, căutăm soluții cum să reeșalonăm datoria, cum să cerem suspendarea acestor procese. Precizez, nu poate ”Apă-Canal” astăzi să-și achite datoriile. Municipalitatea nu are temei legal și acest lucru este foarte bine cunoscut de acești criminali, repet, de la guvernare. Și chiar dacă ar avea temei legal la această etapă, nu poate, deoarece ar pune în pericol plățile salariale. Acești ipocriți nu îmi fac mie rău, ei fac rău locuitorilor orașului”, a declarat Ion Ceban.

In this article