Ceban critică guvernarea pentru reacția la Pactul de la Chișinău: „Mă indispune pentru că o asfel de abordare este cel puțin copilărească

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la TV N4 că abordarea guvernării față de pactul de la Chișinău...

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la TV N4 că abordarea guvernării față de pactul de la Chișinău este „cel puțin copilărească”. El a spus că acest pact este un instrument de cooperare între autoritățile locale și centrale pentru dezvoltarea capitalei și nu o „jucărie” pe care să o ia cineva.

„Guvernările au o proprietate, aceste guvernări se termină. Mandatele guvernărilor tot se termină. Mă indispune pentru că o asfel de abordare este cel puțin copilărească. Gen, nu îmi lua jucăria. În acest context și circumstanțe, abordările trebuie să fie corecte. Timpul va arăta”, a afirmat Ceban.

„Pactul de la Chișinău este un document care prevede o serie de măsuri concrete pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor din Republica Moldova prin Integrare Europeană. Nu este un document politic sau ideologic, ci un document pragmatic și realist. Nu înțeleg de ce guvernarea are o atitudine atât de ostilă față de acest pact”, a concluzionat Ceban.

In this article