Ceban critică Cancelaria de Stat: Blochează intenționat proiectele în suburbii

Primarul Ion Ceban a criticat astăzi neprofesionalismul Cancelariei de Stat și blocarea intenționată a investițiilor în suburbii înaintea campaniei electorale. În cadrul unei noi ședințe, viceprimarii și primarii...

Primarul Ion Ceban a criticat astăzi neprofesionalismul Cancelariei de Stat și blocarea intenționată a investițiilor în suburbii înaintea campaniei electorale. În cadrul unei noi ședințe, viceprimarii și primarii de suburbii au prezentat argumente clare lui Ion Ciumac pentru a demonstra că notificarea dispozițiilor primarului general de către Cancelaria de Stat este nejustificată.

“Cei de la Cancelarie au chemat pe ascuns primarii de suburbii la prima oră la Primăria Chișinău fără a ne anunța prealabil, pentru a face show. Ședința de astăzi demonstrează odată în plus dorința guvernării de a bloca proiectele în suburbii. Au deblocat aliatoriu finanțarea pentru unii primari și aleg între ai noștri și ai voștri”, a declarat Ceban.

Primarul a subliniat că a fost lansată o petiție online, unde peste 10 mii de semnături au fost colectate în semn de nemulțumire față de blocarea investițiilor în suburbii. Cetățenii își arată susținerea prin intermediul petiției, care poate fi accesată la următorul link: https://sondaj.chisinau.md/sustine-petitia-pentru-deblocarea-finantarii-in-suburbii/

Această situație reconfirmă determinarea Primăriei Chișinău de a lupta pentru deblocarea finanțării și de a continua proiectele de dezvoltare în suburbii, asigurând astfel condiții de trai mai bune pentru locuitorii acestor zone importante ale municipiului Chișinău.

In this article