Ceban cere repetat redeschiderea strazii Maria Cebotari: Sunt parcări private acolo, ilegal, dar nu mă interesează, strada să fie deschisă

Primarul general Ion Ceban cere să fie deschisă strada Maria Cebotari. Solicitarea a fost făcută repetat în ședința din această dimineață de la Primăria Chișinău....

Primarul general Ion Ceban cere să fie deschisă strada Maria Cebotari. Solicitarea a fost făcută repetat în ședința din această dimineață de la Primăria Chișinău. Edilul spune că șoferii nu trebuie să stea în trafic, iar cineva să aibă stradă personală.

„Sunt parcări private acolo, dar nu mă interesează, strada să fie deschisă. Direcția Transport, sper că ați realizat analiza cu privire la deschiderea străzi M. Cebotari. Săptămâna aceasta să fie făcute toate procedurile și să fie redeschisă strada, la fel cum am deschis și strada Sfatul Țării”, a punctat edilul.

Responsabilii de la Direcția Transport afirmă că sunt dispuși să o deschidă, dar este o problemă cu o canalizare. În replică, Ceban le-a reproșat că de 4 luni problema persistă și nu a fost soluționată, iar acest fapt nu trebuie să fie un impediment pentru a redeschide porțiunea.

In this article