Ceban: Alocații totale de 24,3 milioane de lei pentru Băcioi în ultimii ani

Președintele Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, a anunțat astăzi că, în ultimii ani, alocațiile totale oferite de Primăria Chișinău în comuna Băcioi au constituit 24,3 milioane de lei....

Președintele Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, a anunțat astăzi că, în ultimii ani, alocațiile totale oferite de Primăria Chișinău în comuna Băcioi au constituit 24,3 milioane de lei.

„Suntem extrem de mulțumiți că am reușit împreună cu administrația locală, să construim o grădiniță nouă pentru copiii din Brăila de la zero. Costul total a fost de aproape 12 milioane de lei, din care noi am investit 6,7 milioane de lei”, a declarat Ceban.

Potrivit acestuia, Primăria a mai investit în redeschiderea Grădiniței 140, în construcția unei anexe la Grădinița 171, în înlocuirea acoperișului la Grădinița 101, în reparația acoperișului la Școala Primară nr. 1, în înlocuirea acoperișului și repararea fațadei la Gimnaziul nr. 102, în pavarea curții și renovarea sistemului de încălzire la Liceul Teoretic ”Grigore Vieru” și în asfaltarea unui drum de acces către Băcioi, L 453.

„Băcioi este localitatea în care Partidul MAN a înaintat lista de consilieri, în frunte cu liderul Mișcării Alternativa Națională din Băcioi, Sergiu Bușmachiu. Avem o echipă profesionistă și pregătită să furnizeze rezultate frumoase pentru comuna Băcioi”, a concluzionat Ceban.

In this article