Ceban: Actualmente muncitorii lucrează la reabilitarea trotuarelor din str. N. Testemițanu, acolo este turnat stratul de asfalt

Lucrările de reabilitare a drumurilor și trotuarelor din capitală continuă, acestea fiind o prioritatea a Primăriei Chișinău. Cel puțin asta spune edilul capitalei Ion Ceban. Potrivit acestuia, de...

Lucrările de reabilitare a drumurilor și trotuarelor din capitală continuă, acestea fiind o prioritatea a Primăriei Chișinău. Cel puțin asta spune edilul capitalei Ion Ceban. Potrivit acestuia, de asemenea, se intervine în spații verzi.

„Actualmente muncitorii lucrează la reabilitarea trotuarelor din str. N. Testemițanu, acolo este turnat stratul de asfalt. Ulterior, tot pe tronsonul str. Grenoble – str. Vl. Korolenko, va fi reabilitată și partea carosabilă, care va fi lărgită pe anumite segmente. În total, pe str. N. Testemițanu sunt prevăzute un volum de lucrări de 21 mii m²”, a se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că intervenția pe spațiile pietonale se desfășoară în complex cu cea de pe strada Ion Inculeț, urmând a fi reabilitată o suprafață de 8400 m² de trotuare.

„Finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru luna august, curent. În prezent, în capitală se mai află în reparații: străzile N. Costin, Ion Inculeț și Ion Pelivan. De asemenea, sunt în desfășurare lucrări de reabilitare a zonelor pietonale de pe străzile: bd. Moscova, bd. Mircea cel Bătrân și str. N. Zelinski. Lucrările la trotuarul pietonal de pe strada M. Sadoveanu au fost finalizate”, a mai punctat edilul capital.

Primarul general a mai spus că zilele acestea sunt efectuate și lucrări de frezare a asfaltului uzat pe mai multe străzi.

 

In this article