Ceban a venit cu acuzații către PAS: Stimaților guvernanți, ați acaparat Compania Teleradio Moldova, președintele companiei, directorii și televiziune și radio sunt puși de DVS

Guvernarea a acaparat Compania Teleradio Moldova și au subjugat-o. Cel puțin cu aceste acuzații a venit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primărie....

Guvernarea a acaparat Compania Teleradio Moldova și au subjugat-o. Cel puțin cu aceste acuzații a venit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primărie.

„Avem democrația și libertatea de exprimare la ea acasă. Am mai auzit o prostie, spunea cineva la un TV serios că este prima guvernare care nu are o proprie televiziune.

Stimaților guvernanți, ați acaparat Compania Teleradio Moldova, președintele companiei, directorii și televiziune și radio sunt puși de DVS, la fel oamenii care lucrează în PAS, sunt directori de portaluri de știri și mai sunt și în Consiliul de observatori de la TELERADIO. Și acolo știți că oamenii sunt scoși să să nu mai prezinte emisiuni, pentru ca au lucrat anterior cu Democrații și Socialiștii.

Oamenii sunt persecutați și li se mai spune să nu-l dea pe post pe primarul Ion Ceban și Primăria Chișinău. Oamenilor li se dă de înțeles să plece. Oare asta e democrația despre care vorbeați? Dar despre acest subiect vom veni cu detalii, la fel cum și despre echipa de trolli, oameni care nu există, dar au sarcina de a vorbi de bine despre guvernare și de rău despre primar și oraș. În țară s-a instaurat o dictatură care nu a fost nici pe cele mai proaste timpuri. Nu încercați să manipulați opinia publică, cu toți acei experți”, a declarat Ceban.

In this article