Ceaus a fost dus în Ucraina cu o mașină cu numere diplomatice, iar operațiunea a fost efectuată de către 10 persoane

Judecătorul ucrainean Nicolae Ceaus ar fi fost transportat în Ucraina în portbagajul unui automobil Toyota RAV 4, care aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău. Despre aceasta anunță canalul de...

Judecătorul ucrainean Nicolae Ceaus ar fi fost transportat în Ucraina în portbagajul unui automobil Toyota RAV 4, care aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău. Despre aceasta anunță canalul de Telegram INDEX, făcând referire surse apropiate anchetei. Potrivit informațiilor, în total în operațiunea de răpire a lui Ceaus au fost implicate 10 persoane.

“Mașina respectivă, sâmbătă (p.r. 3 aprilie 2021), a staționat mai mult timp în apropierea punctului de trecere a frontierei moldo-ucrainene Otaci, după care a trecut spre țara vecină pe “coridorul verde”, evitând astfel controlul vamal. La volanul automobilului se afla Eduard S., însoțit de Iurii K. Tot prin același punct de trecere a frontierei au intrat în Ucraina și alți patru cetățeni ucraineni, care se presupune că ar fi fost implicați în răpirea lui Ceaus. Printre aceștia este și Olecsandr K., ex-adjunctul Direcției Urmărire Penală din Lvov, Ucraina. Acum acesta ar fi avut relații cu lumea criminală din țara vecină. Alte patru persoane din grupul respectiv sunt: Eduard S., Roman K., Mihailo B., Oleh S., Olexandr K. Majoritatea dintre ei sunt sportivi”, scrie sursa citată.

In this article