Ce lucrări se petrec pe unele străzi importante din capitală. Ceban: Sper că lucrările se schimbă spre bine, iar locuitorilor le place

Lucrările pe două străzi importante din capitală, Albișoara și Ion Creangă, continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe strada Albișoara, în segmentul Petru Rareș și Mihai Viteazu trotuarul...

Lucrările pe două străzi importante din capitală, Albișoara și Ion Creangă, continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe strada Albișoara, în segmentul Petru Rareș și Mihai Viteazu trotuarul a fost schimbat în totalitate.

„Iar pe segmentul Feredeului – Pușkin a fost executat în pietriș, montate bordurile și în funcție de condițiile climaterice vom aplica stratul de asfalt”, a declarat edilul.

Între timp, pe strada Creangă a fost schimbat 340 de metri de apeduct cu diametru 180 mm. Responsabilii de la primărie afirmă că alte lucrări nu sunt preconizate în această perioadă a anului a anului. Astfel, se va reveni la primăvară, când condițiile meteo vor fi mai bune.

Cât ține de iluminatul public, acesta a fost schimbat pe Puşkin şi Bodoni, în perimetrul Mateevici – Columna. „Pe lângă reparaţia trotuarelor pe str. Puşkin şi Bănulescu-Bodoni au fost schimbate corpurile de iluminat de tip LED  şi cablul electric. La fel a fost schimbat mobilierul urban.  Sigur este mai comod, a crescut vizibilitatea pe aceste străzi, este mai sigur pentru toată lumea.

Iluminatul a fost schimbat și pe calea Orheiului, sper că la locuitorilor le place și că sigur vom continua”, a punctat Ceban.

In this article