Caz șocant la Edineț: O tânără, găsită spânzurată

Cadavrul unei tinere de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-un șopron dintr-o gospodărie din Edineț. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 27...

Cadavrul unei tinere de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-un șopron dintr-o gospodărie din Edineț.

Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 27 iunie, în jurul orei 17:00, în localitatea Terebna din raionul Edineț, transmite   pulsmedia.md.

Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 28 de ani. Oamenii legii au fost sesizați despre caz de către o persoană anonimă, care a apelat la Serviciul unic 112.

La fața locului s-a deplasat imediat grupul operativ din cadrul IP Edineț, dar și un medic-legist, care preliminar nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, în afară de cele rezultate în urma strangulării. Acest fapt îi face pe oamenii legii să considere că ar fi vorba despre un caz de sinucidere.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a motivului care a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest disperat.

În același timp, cunoscuții victimei menționează că aceasta a lăsat în urma sa doi copii, o fetiță de aproximativ doi anișori și un băiețel de 12 ani. De asemenea, aceștia susțin că tânăra s-a aflat în ultima perioadă într-o depresie din cauza soțului său abuziv și a violenței în familie.

In this article