Căușeni: Femeia care în septembrie și-a omorât copilul de 5 ani a murit

Femeia din Căușeni, care la mijlocul lunii septembrie și-a omorât băiatul de cinci ani, iar apoi a încercat să se sinucidă, a murit subit în instituția medicală în...

Femeia din Căușeni, care la mijlocul lunii septembrie și-a omorât băiatul de cinci ani, iar apoi a încercat să se sinucidă, a murit subit în instituția medicală în care urma să treacă expertiza psihiatrică.

Violina Moraru, responsabilă pentru comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanții mass-media, a declarat că, după moartea copilului, a fost pornită o urmărire penală în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de omor intenționat și au fost dispuse expertizele necesare.

„Pe parcursul efectuării urmăririi penale, în scopul constatării dacă învinuita a acționat cu discernământ, a apărut necesitatea dispunerii expertizei psihiatrice în privința acesteia. În acest scop, femeia a fost direcționată în cadrul Spitalului de Psihiatrie din Chișinău. La data de 15 octombrie învinuita a decedat subit în incinta instituției medicale”, a menționat Violina Moraru.

Potrivit medicului legist, semne de moarte violentă nu au fost depistate. Cauzele decesului se examinează în cadrul unui proces penal.

Amintim că o femeie din raionul Căușeni și-a omorât propriul copil de doar cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, femeia a încercat să se sinucidă prin aceeași metodă, însă nu i-a reușit.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article