Casa de avocatură „Popa și Asociații” își asumă toate meritele în cazul solicitării CEDO, în dosarul fostului premier Vlad Filat

Astăzi a apărut știrea în legatură cu comunicarea CEDO către Guvernul R. Moldova pe plângerea depusă de către Vlad Filat, transmite Breaking News cu referire la

Astăzi a apărut știrea în legatură cu comunicarea CEDO către Guvernul R. Moldova pe plângerea depusă de către Vlad Filat, transmite Breaking News cu referire la mesaj.md.

Biroul Asociat de Avocați Popa și partenerii, a venit cu un Comunicat de Presă la acest subiect.

  • În pofida disensiunilor din ultima perioadă, ne exprimăm bucuria că prima plângere înregistrată de echipa noastră de avocați la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru dl. Vlad FILAT (din 8 decembrie 2015, înregistrată sub nr. 11657/16) a fost comunicată Guvernului în legătură cu chestiuni deosebit de importante precum legalitatea arestării preventive (art. 5 din Convenție) și încălcarea prezumției de nevinovăție (art. 6 paragr. 2 din Convenție).

Echipa a fost formată în principal din avocații Igor Popa, Gheorghiță Mateuț și Lucian Criste.

Precizăm că echipa noastră de avocați este cea care a depus și a doua plângere adresată Curții Europene în numele dlui. Vlad FILAT (înregistrată în 9 august 2017 sub nr. 72114/17) care este în curs de soluționare.

 

Profesionalismul echipei alcătuite de avocatul Igor Popa dovedește buna credință a acestuia în raport cu clientul Vlad FILAT.

 

In this article