Caraman: Îi îndemnăm pe cetățeni să participe la referendum și să spună „nu!” Maiei Sandu, să spună „nu!” fărădelegilor

„Acum, la referendum, se va pune problema – pentru sau împotriva modificării Constituției, și nu va fi vorba despre integrarea europeană, ci despre modificările concrete din preambulul Constituției...

„Acum, la referendum, se va pune problema – pentru sau împotriva modificării Constituției, și nu va fi vorba despre integrarea europeană, ci despre modificările concrete din preambulul Constituției și din Constituție. Situația s-a schimbat”, a declarat deputata BCS Diana Caraman în cadrul emisiunii „De Facto cu Ludmila Belcencova” la GRT, precizând că PCRM a consultat activul partidului din țară și „cetățenii doresc să voteze împotrivă”.

Potrivit deputatei, prezența la referendum va fi asigurată prin resurse administrative și votul prin corespondență, de aceea – singura soluție este să se voteze „împotrivă” la referendumul constituțional.

„Autoritățile, care nu se dau în lături de la nimic pentru a-și atinge scopul, vor folosi foarte activ resursele administrative. Când aproximativ jumătate de milion de oameni – angajați din sectorul public, vor fi obligați să ia acest buletin. În plus, votul prin corespondență nu va permite eșecul prezenței la vot”, a declarat Caraman.

In this article