Captură de droguri de 200.000 lei la Drochia, vândute inclusiv la piață. Trei bărbați – arestați

Procurorii PCCOCS, oficiul Nord, de comun cu ofițerii INI din regiune, anunță reținerea a trei bărbați, după o captură de droguri de circa 200.000 lei, în raionul Drochia....

Procurorii PCCOCS, oficiul Nord, de comun cu ofițerii INI din regiune, anunță reținerea a trei bărbați, după o captură de droguri de circa 200.000 lei, în raionul Drochia.

Drogurile de tip PVP (denumite „sare”) și marijuana, precum și ustensile de consumare a drogurilor, bani care ar proveni din vânzarea lor, o pușcă deținută ilegal, dar și o mașină de tip hibrid folosită la transportarea drogurilor au fost ridicate urmare a 12 percheziții. Bărbatul cu vârsta de peste 50 de ani a fost reținut în posesia drogurilor pe care urma să le distribuie în raionul Drochia – după ce a fost oprit pe șosea de inspectorii de patrulare ai Direcției Nord a INSP – urmare a vânzării lor la o gheretă de la piață. A urmat reținerea curierului cu vârsta de peste 20 de ani și a altui complice de 43 de ani.

Ulterior reținerii celor trei, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), aceștia au fost plasați în arest preventiv, în baza încheierii Judecătoriei Bălți. Investigațiile continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

In this article