Captură de 16 kg de marijuana, de peste 3,2 milioane lei, la Florești

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, de comun cu procurorii  PCCOCS, oficiul „Nord,” au ridicat în raionul Florești o cantitate de circa 16 kg droguri de tip marijuana, estimată...

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, de comun cu procurorii  PCCOCS, oficiul „Nord,” au ridicat în raionul Florești o cantitate de circa 16 kg droguri de tip marijuana, estimată pe piața neagră la peste 3,2 milioane lei.

Captura a urmat celor 25 de percheziții desfășurate în primele trei zile ale lunii martie. Drogurile erau crescute într-un sat din raion, în scopul punerii lor în vânzare. Acestea au fost ridicate de la domiciliul unuia din membrii activi ai grupului infracțional investigat cu vârsta de 45 de ani, care a și fost reținut. Ulterior reținerii, procurorii PCCOCS au depus demers la Judecătoria Bălți, pentru plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile, în scopul continuării obiective a investigațiilor.

Investigarea grupului a demarat în decembrie 2022, aceasta fiind în continuă desfășurare, pentru tragerea la răspundere a complicilor bănuitului reținut.

In this article