Cancerul lui Putin: Un publicist rus indică noi semnale de la Kremlin

Despre boala dictatorului de la Kremlin, Putin, se vorbește de zece ani, iar în curând s-ar putea să se elibereze un post la Kremlin. O spune publicistul rus...

Despre boala dictatorului de la Kremlin, Putin, se vorbește de zece ani, iar în curând s-ar putea să se elibereze un post la Kremlin.

O spune publicistul rus Andrei Piontkovski, relatează canalul 24.

El a spus că, în ultimii ani, lui Putin i-a fost atribuit cancerul „aproape la toate organele”. Acum, potrivit publicistului, unele semnale sugerează că sănătatea lui Putin nu este în regulă.

„Se simte ca și cum un fel de loc vacant la Kremlin se eliberează. Și toată lumea participă la un „casting” pentru acest post vacant, ca să vadă cine va spune cele mai dezgustătoare lucruri despre Ucraina”, a spus Piontkovski.

Bolile lui Putin
Anterior, o serie de experți și mass-media din diferite țări au afirmat că Vladimir Putin este bolnav. În special, președintelui rus i-au fost atribuite diferite tipuri de cancer, precum și schizofrenie, demență și boala Parkinson. La sfârșitul lunii mai, s-a anunțat că șeful statului rus a fost supus unei intervenții chirurgicale.

La începutul lunii iunie, un fost prieten al președintelui rus și fost bancher, Serghei Pugachev, a declarat că Putin ar putea avea cancer.

In this article