Cadavrul unui copil de 4 ani, descoperit într-un bagaj al mamei

CEO-ul unui startup indian în domeniul Inteligenţei Artificiale (AI), Suchana Seth, a fost arestată, suspectată de uciderea fiului său în vârstă de 4 ani, după ce cadavrul copilului...

CEO-ul unui startup indian în domeniul Inteligenţei Artificiale (AI), Suchana Seth, a fost arestată, suspectată de uciderea fiului său în vârstă de 4 ani, după ce cadavrul copilului a fost găsit în bagajul acesteia, a anunţat marţi poliţia, citată de Reuters.

Suchana Seth, care conduce Mindful AI Lab, în centrul tehnologic indian Bengaluru, a fost reţinută în districtul Chitradurga, în statul Karnataka, în timp ce se întorcea din statul vecin Goa – cu taxiul. Femeia a fost arestată după ce cadavrul copilului a fost găsit în bagajul ei, anunţă poliţia.

Suchana Seth s-a cazat la un hotel, sâmbătă, în Goa, împreună cu fiul său, însă nu era însoţită de băiat când a plecat de la hotel, luni noaptea, declară şeful poliţiei din Goa, Paresh Naik, scrie News.ro. Personalul hotelului a găsit pete de sânge în cameră, după plecarea acesteia, şi a informat poliţia, precizează el.

Poliţia l-a contactat apoi telefonic pe şoferul taxiului şi i-a cerut să o conducă pe Seth la cea mai apropiată secţie de poliţie, a declarat el.

”La deschiderea bagajului s-a găsit corpul copilului”, a declarat presei comandantul poliţiei din Goa Nidhin Valsan.

El a precizat că soţul femeii se afla în Indonezia şi i s-a cerut să revină în India.

In this article