Cadavrul unui bărbat, găsit lângă un iaz din Glodeni: Bănuitul, reținut

Un bărbat din satul Hîjdieni, raionul Glodeni, ar fi fost ucis în bătaie de un consătean, cu care a mers împreună la pescuit. Cadavrul bărbatului de 34 de...

Un bărbat din satul Hîjdieni, raionul Glodeni, ar fi fost ucis în bătaie de un consătean, cu care a mers împreună la pescuit. Cadavrul bărbatului de 34 de ani a fost găsit la data de 24 august, în jurul orei 11:23. Oamenii legii au reținut bănuitul pentru 72 de ore, iar ulterior, acesta a fost transferat în arest la domiciliu.

Potrivit oamenilor legii, trei bărbați, locuitori ai satului Hîjdieni, au mers să pescuiască la un iaz din localitatea Camenca. La scurt timp, din motive necunoscute, între doi dintre bărbați s-ar fi iscat un conflict, în urma căruia unul dintre bărbați i-ar fi aplicat celuilalt mai multe lovituri în regiunea capului, astfel provocându-i multiple leziuni.

Prin urmare, bănuitul în vârstă de 39 de ani a fost identificat de poliție și reținut pentru 72 de ore.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior, instanța de judecată a dispus transferarea suspectului în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru, a declarat, pentru TV8, că procurorii din cadrul Procuraturii raionului Glodeni au contestat încheierea cu recurs la Curtea de Apel Bălți, nefiind de acord cu măsura preventivă aplicată. A fost solicitată aplicarea măsurii preventive – arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile.

In this article