Cadavrul unui bărbat de 66 de ani, descoperit pe o stradă din Capitală

Un bărbat a fost depistat mort în această dimineață în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. La fața locului s-au îndreptat imediat oamenii legii și medicul legist. Cauza decesului...

Un bărbat a fost depistat mort în această dimineață în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. La fața locului s-au îndreptat imediat oamenii legii și medicul legist. Cauza decesului urmează a fi stabilită.

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, cazul a avut loc astăzi, 10 ianuarie, aproximativ la ora 06:45.

Oamenii legii au fost sesizați precum că pe bulevardul Moscova din sectorul Râșcani al Capitalei a fost depistat un bărbat decedat în stradă.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului. Ajunși, polițiștii au depistat la sol bărbatul în vârstă de 66 de ani.

În urma examinării de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la CML pentru a stabili exact cauza decesului acestuia. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Telegram/Vtememd

In this article