Cadavrul unei tinere a fost găsit într-un apartament din sectorul Râșcani

Moarte suspectă în Capitală. Cadavrul unei tinere a fost găsit într-un apartament din sectorul Râșcani. Cazul a avut loc luni, 3 aprilie 2023. Natalia Stati, ofițer de presă...

Moarte suspectă în Capitală. Cadavrul unei tinere a fost găsit într-un apartament din sectorul Râșcani. Cazul a avut loc luni, 3 aprilie 2023.

Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei, a comunicat că Poliția a fost sesizată precum că într-un apartament din sectorul Râșcani a fost depistat cadavrul unei fete.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ajunși, polițiștii au stabilit că apelul către serviciile specializate a fost efectuat de către prietenul fetei.

Tânăra avea 25 de ani și era studentă. Conform examinării de către medicul legist, urme de moarte violentă pe cadavru nu au fost depistate.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei medico-legale și pentru a se stabili cauza decesului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă. Politiștii urmează să stabilească toate circumstanțele.

Pulsmedia.md a dezvăluit amănunte despre caz. Sursa scrie că cei doi, în seara zilei de 2 aprilie, ar fi mâncat kebab și ar fi consumat bere, după care fetei i s-ar fi făcut rău, iar prietenul său i-a dat pastile. Fata nu a putut dormi toată noaptea, iar a doua zi nu a mers la studii. Seara, tânărul a găsit-o decedată în apartament.

Sursa citată mai scrie că, în cadrul audierilor, iubitul fetei ar fi comunicat că, pe 29 martie, tânăra și-ar fi făcut proceduri cu acid hialuronic în buze.

In this article