Cadavrul unei fetițe de 12 ani, găsit într-o valiză în Paris

Anchetă în Franța după ce cadavrul unei fete de 12 ani a fost descoperit într-o valiză așezată în fața casei sale, scrie digi24.ro. Potrivit anchetatorilor, victima, care a fost...

Anchetă în Franța după ce cadavrul unei fete de 12 ani a fost descoperit într-o valiză așezată în fața casei sale, scrie digi24.ro.

Potrivit anchetatorilor, victima, care a fost numită Lola, ar fi fost violată și torturată înainte de a fi ucisă. Luni, doi suspecți, o femeie, de 24 de ani, și un bărbat, de 43 de ani, s-au prezentat în fața unui judecător de la Paris. Alte două persoane ar fi fost audiate de poliție. În weekend a fost deschisă o anchetă oficială pentru „viol cu acte de tortură și barbarie” și pentru „ascunderea unui cadavru”.

Principala suspectă a fost arestată sâmbătă în timp ce ieșise la plimbare cu sora ei în vârstă de 21 de ani. Ea ar fi fost surprinsă de camerele CCTV cu victima vineri, la câteva minute după ce a plecat de la școală. Femeia a fost văzută ulterior de localnici împingând o valiză mare de plastic. Potrivit poliției, principala suspectă este șomeră, nu are locuință și suferă de „tulburări psihiatrice”.

Valiza a fost lăsată în curtea interioară a blocului în care locuia fata. Cadavrul, care fusese legat, a fost descoperit de un bărbat fără adăpost vineri seară. La autopsie au fost descoperite răni în zona gâtului, iar anchetatorii au raportat că fata a fost asfixiată. Vineri după-amiază, tatăl Lolei a anunțat dispariția copilei, după ce aceasta nu s-a întors de la școală, care se află la mică distanță de casa ei.

In this article