Cadavrul unei femei de 39 de ani, găsit într-o fântână de lângă cimitir, în comuna Stăuceni

Descoperire macabră, la Stăuceni. Cadavrul unei femei de 39 de ani, găsit într-o fântână, lângă cimitir. Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit în seara de trei mai....

Descoperire macabră, la Stăuceni. Cadavrul unei femei de 39 de ani, găsit într-o fântână, lângă cimitir.
Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit în seara de trei mai. La fața locului s-a deplasat imediat poliția și pompierii, care au scos cadavrul din fântână. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei Natalia Stati a declarat că în urma documentării, s-a stabilit că cadavrul ce aparține unei persoane de gen femenin se afla de mai mult timp în fântână și era în stare de putrefacție, la examinare de către medicul legist careva urme de violență nu au fost depistate.

Ulterior cadavrul a fost îndreptat la CML pentru efectuarea expertizelor pentru a fi stabilita cu exactitate când și din ce cauză a decedat femeia. În urma acțiunilor întreprinse de polițiști a fost stabilită identitatea femeii care s-a dovedit a fi în vârsta de 39 de ani, locuitoare a com. Stăuceni. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstantelor.

In this article