BREAKING! Vladimir Putin pregătește o vizită în Ucraina

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pregătește o vizită în Ucraina. Putin va vizita Crimeea ocupată pentru a marca aniversarea reunificării cu Federația Rusă, transmite presa rusă. Vizita va fi...

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pregătește o vizită în Ucraina. Putin va vizita Crimeea ocupată pentru a marca aniversarea reunificării cu Federația Rusă, transmite presa rusă.

Vizita va fi efectuată pe 18 martie, potrivit agenției United24Media, care a postat informațiile pe canalul său de Telegram.

Aceasta va fi prima vizită a lui Vladimir Putin în Ucraina, de la începutul războiului.

Șeful SBU: Nu știm dacă Putin mai este în viață

Șeful serviciului de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov a spus că nu știe dacă Vladimir Putin mai este în viață existând informații că la ultimele evenimente a folosit sosii.

”Nu are nicio influență asupra războiului (boala lui Putin n.r.). Mai ales că există și întrebarea dacă acel Putin pe care noi îl cunoaștem mai este în viață. Noi avem informații, confirmate, că la ultimele evenimente la care ar fi participat Putin, în realitate ar fi fost niște persoane care l-au înlocuit (n.r- dubluri).”, a spus Budanov.

sursa

In this article