BREAKING NEWS! Un avion militar Ilyushin Il-76 s-a prăbușit în regiunea Belgorod, toate cele 65 de persoane la bord au decedat (video)

Un avion militar rus Ilyushin Il-76 s-a prăbușit miercuri în regiunea Belgorod, Rusia. Toate cele peste 70 de persoane aflate la bord au murit în urma accidentului aviatic,...

Un avion militar rus Ilyushin Il-76 s-a prăbușit miercuri în regiunea Belgorod, Rusia. Toate cele peste 70 de persoane aflate la bord au murit în urma accidentului aviatic, au anunțat patru instituții media pro-Kremlin, citând surse și înregistrări video postate pe rețelele de socializare.

Potrivit informațiilor furnizate de Ministerul rus al Apărării, la bordul avionului militar se aflau 65 de militari ucraineni, membri ai Forțelor Armate ale Ucrainei, care erau transportați în regiunea Belgorod pentru a fi implicați într-un schimb de prizonieri. În plus față de cei 65 de prizonieri, la bord se aflau și 6 membri ai echipajului aeronavei, precum și 3 însoțitori.

Autoritățile locale și echipele de intervenție au fost imediat mobilizate la locul impactului pentru a coordona operațiunile de căutare și salvare. Înregistrările video arată că avionul a suferit o prăbușire violentă, lăsând puține speranțe pentru supraviețuirea celor aflați la bord.

In this article