BREAKING NEWS // Războiul nuclear este inevitabil

Sursele din Kremlin informează că „explozia podului din Crimeea creează un pretext „legitim” (redacția consideră că într-o lume sănătoasă mental nu poate exista niciun motiv pentru utilizarea armelor...

Sursele din Kremlin informează că „explozia podului din Crimeea creează un pretext „legitim” (redacția consideră că într-o lume sănătoasă mental nu poate exista niciun motiv pentru utilizarea armelor nucleare) pentru folosirea armelor nucleare împotriva regimului de la Kiev. În „fundamentele politicii de stat de descurajare nucleară”, aprobate de președintele Putin în iunie 2020, una dintre condițiile de aplicare este „impactul inamicului asupra statului sau a instalațiilor militare critice ale Federației Ruse”.

După părerea experților militari ruși, „cel mai eficient răspuns la explozia podului din Crimeea, va fi utilizarea aviației strategice cu bombe aeriene puternice (5000) împotriva grupării Forțelor Armate ale Ucrainei în direcția Herson, precum și loviturile asupra: punctului strategic prezidențial, Statul Major, GUR și SBU din Kiev. În același timp, este necesar să se trimită trupelor articole speciale pentru artilerie cu încărcături nucleare cu randament redus.

În acest caz, Consiliul de Securitate, luând în considerare toți factorii și obiectivele, se pare că va decide să lovească sistemele energetice și logistica regimului de la Kiev, folosind cele mai puternice mostre de arme convenționale („părintele tuturor bombelor”, întreaga gamă de OTR, inclusiv rachete aer-sol de la transportoare strategice de rachete), precum și recrearea unui analog al Direcției a 8-a a CCGT, desființată de Hrușciov.

In this article