Breaking News // Alertă la Aeroport

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au identificat în fluxul de călători o cetățeancă a Ucrainei care deținea în bagajul de cală un pistol pneumatic și 16...

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au identificat în fluxul de călători o cetățeancă a Ucrainei care deținea în bagajul de cală un pistol pneumatic și 16 bile din metal.

Cazul a fost consemnat în dimineața zilei de astăzi, 25 septembrie, la ora 06:15.

Pentru procedurile de control și înregistrare la ruta „Chișinău-Antalya” s-a prezentat tânăra de 24 de ani. În cadrul controlului de securitate și prelevării imaginilor ale bagajelor scanate, polițiștii de frontieră au observat în valiza persoanei un obiect asemănător cu arma.

La examinarea conținutului s-a stabilit că este un pistol pneumatic, încărcat cu 16 bile din metal. La fața locului a intervenit grupa operativă de la SPF Aeroportul Internațional Chișinău pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, obiectele au fost ridicate și vor fi transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al MAI. În funcție de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei.

 

In this article