Botanica are un nou pretor

Pretor nou pentru sectorul Botanica al capitalei. Este vorba despre Diana Guba, fost consilier al primarului Ion Ceban, responsabilă de planificarea și raportarea activității preturilor și a subdiviziunilor...

Pretor nou pentru sectorul Botanica al capitalei. Este vorba despre Diana Guba, fost consilier al primarului Ion Ceban, responsabilă de planificarea și raportarea activității preturilor și a subdiviziunilor Primăriei. Edilul a prezentat-o colegilor la ședința operativă din această dimineață, urându-i succes în activitate și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde, transmite IPN.

Ion Ceban a amintit responsabililor din preturi despre atribuțiile care le au în gestionarea situației în teritoriul administrat și monitorizarea strictă a proiectelor de infrastructură. Primarul s-a arătat nemulțumit de starea de lucruri pe unele șantiere, unde serviciile municipale nu-și coordonează acțiunile.

Fostul pretor de Botanica, Boris Prepeliță, și-a depus demisia, la solicitarea lui Ion Ceban, în urma repetatelor avertizări legate de managementul defectuos în activitate.

In this article