Bloggerul Nekoglai a organizat în centrul Capitalei un miting în susținerea Ucrainei

Tânărul a apărut pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt într-o limuzină roz, pe care a atașat drapelul Ucrainei, cel al Moldovei și inscripția „Alături de Ucraina”. „Ucraina...

Tânărul a apărut pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt într-o limuzină roz, pe care a atașat drapelul Ucrainei, cel al Moldovei și inscripția „Alături de Ucraina”.

„Ucraina e prietenul și fratele nostru apropiat, nu Rusia. Mă adresez oamenilor care iubesc Rusia: Vă plătesc biletele până acolo, dacă vreți acolo să mergeți”, a spus Nekoglai, în timp ce se deplasa cu limuzina pe bulevard.

Amintim că, după ce a fost deportat din Rusia, bloggerul a oferit mai multe ajutoare Forțelor Armate ale Ucrainei.

Pe 6 martie, tânărul a donat militarilor ucraineni o mașină și mai multe drone, după ce la începutul lunii februarie acesta a predat primul lot de drone.

Bloggerul a anunțat anterior că va cumpăra drone pentru soldații ucraineni care luptă cu Rusia și că va dona 100.000 de dolari Forțelor Armate ucrainene. Se întâmplă după ce a fost torturat timp de două săptămâni de regimul din Rusia.

Nekoglai a ajuns în mijlocul unui scandal din Rusia după ce a publicat pe TikTok o parodie cu un soldat rus.

Ulterior, acesta a fost deportat de pe teritoriul Federației Ruse. Pe 13 februarie, Nekoglai (Nikolai Lebedev) a fost anunțat în căutare de autoritățile ruse.

In this article