Blocul Comuniștilor și Socialiștilor cheamă PAS la dezbateri publice

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor invită PAS la o rundă de dezbateri publice pentru data de 07 iulie, la ora 19:00. Candidații la funcția de deputat din...

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor invită PAS la o rundă de dezbateri publice pentru data de 07 iulie, la ora 19:00. Candidații la funcția de deputat din partea blocului, Vlad Batrîncea și Constantin Starîș, au declarat că atât discuțiile cu oamenii în campanie, cât și sondajele arată că cele două formațiuni au cele mai mari șanse să ajungă în Parlament. De aceea, majoritatea cetățenilor așteaptă o confruntare directă și civilizată dintre cei doi concurenți, unde vor fi prezentate nu doar viziuni dar și pași concreți pentru dezvoltarea țării.

Potrivit lui Batrîncea, dezbaterile urmează să fie organizate pe subiecte concrete: politici sociale, sănătate, economie, justiție, dosarul transnistrean și politica externă.

”Dacă vom avea o reacție solidă suntem gata să dezbatem și să lărgim această listă de subiecte. Așteptăm un răspuns concret, matur și responsabil, fără atacuri. Așteptăm o dezbatere profesionistă cu cifre și atitudini clare. Oamenii au dreptul să cunoască exact ce reforme sunt promise partenerilor externi, cum este FMI și BM. Noi vom prezenta o platformă care va demonstra că putem dezvolta RM fără împrumuturi externe și fără condiționalități”, a spus Batrîncea.

Deputatul a declarat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă, care a demonstrat în timp că poate îmbunătăți viața cetățenilor.

”Echipa noastră are viziuni și programe pentru creșterea economică. Noi știm cum să facem viața oamenilor mai bună aici în Moldova. Știm cum să păstrăm fiecare sat, raion și cum să dezvoltăm țara”, a spus Batrîncea.

In this article