BCS l-a chemat pe ministrul Apărării în Parlament pentru a explica cum a fost posibilă achiziția echipamentului militar american de 5 mln de dolari în condițiile lipsei banilor pentru testarea gratuită a pedagogilor

Majoritatea PAS din Parlament a respins propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cu privire la audierea ministrului Apărării pe subiectul procurării echipamentului militar din SUA în valoare de...

Majoritatea PAS din Parlament a respins propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cu privire la audierea ministrului Apărării pe subiectul procurării echipamentului militar din SUA în valoare de 5 milioane de dolari.

Deputații BCS au atras atenția că achiziția de milioane este făcută în condițiile în care autoritățile susțin că nu au bani pentru procurarea testelor pentru pedagogi.

În cadrul acestor audieri, fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a propus ca ministrul să prezinte informațiile cu privire la componența cantitativă și calitativă a echipamentului militar procurat de la americani, dar și condițiile contractului de achiziție.

In this article