BCS a propus audieri parlamentare pe marginea lipsei carburanților la unele stații PECO: PAS a respins proiectul

Deputații PAS au refuzat propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a audia în Parlament conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) cu privire la rezultatele controalelor...

Deputații PAS au refuzat propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a audia în Parlament conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) cu privire la rezultatele controalelor la stațiile PECO în contextul lipsei unor tipuri de carburanți, în special, motorina.
Opoziția parlamentară a menționat că aceste audieri sunt importante mai ales că acum începe perioada de recoltare a cerealelor.
Amintim, începând cu săptămâna trecută, mai multe stații de alimentare nu aveau motorină. În acest context, ANRE a anunțat că a inițiat un șir de controale inopinate pentru a stabili cauza lipsei unor tipuri de carburanți. Inspectorii ANRE urmează să identifice motivele reale care au dus la oprirea comercializării și a da o apreciere prin prisma legislației în vigoare a acțiunilor acestora.

In this article