Bătuți în plină stradă: O tânără și iubitul ei au fost luați la pumni de doi necunoscuți

Caz ieșit din comun, în capitală. O tânără împreună cu iubitul ei au fost bătuți puternic de doi necunoscuți. Poliția încearcă să găsească făptașii. Totul s-a întâmplat în...

Caz ieșit din comun, în capitală. O tânără împreună cu iubitul ei au fost bătuți puternic de doi necunoscuți. Poliția încearcă să găsească făptașii.

Totul s-a întâmplat în seara de 31 octombrie în jurul orei 17.00 pe strada Ion Creangă. Tânăra a relatat despre cele întâmplate într-un grup grup de pe o rețea de socializare.

Din declarațiile victimei s-a aflat că ea și iubitul ei se aflau într-o stație de așteptare, când la un moment dat au văzut doi bărbați târând un copil de brațe. Minorul voia să scape din mâinile indivizilor și le-a cerut tinerilor ajutor.

Tânăra și prietenul ei au reușit să îndepărteze copilul, iar pentru asta au fost târâți în subterana din apropierea stației de așteptare și luați la pumni și picioare. Din fericire, tinerii au reușit să fugă de agresori și au intrat într-o farmacie, de unde au și apelat poliție.

Între timp, bătăușii au reușit să fugă. Apelată pentru o reacție, ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati, ne-a declarat că un așa caz a fost înregistrat, iar oamenii legii fac tot posibilul de a identifica suspecții.

In this article