Bătaie între două femei în Capitală: Un copil de opt ani, rănit

O femeie cu un copil a intrat în conflict cu o altă femeie, care ar fi dat la pământ copila de opt ani. Potrivit victimei, femeia de 50...

O femeie cu un copil a intrat în conflict cu o altă femeie, care ar fi dat la pământ copila de opt ani. Potrivit victimei, femeia de 50 de ani a demonstrat un comportament agresiv.

Avocatul victimei spune că este vorba despre o „tentativă de omor”, iar potrivit reprezentanților Poliției, pe acest caz a fost pornit un proces penal, transmite breakingnews.md cu referire la Jurnaltv.md.

„Eu mergeam cu fiica pe trotuar. Fiica era în spatele meu. O femeie necunoscută a împins copilul… Nu am văzut asta. Când m-am întors, fiica mi-a spus că femeia a împins-o. Eu m-am apropiat de femeie și am întrebat-o de ce a făcut asta. Dar ea a început să vorbească cu mine agresiv, să-mi spună să învăț copilul cum să meargă corect”, a spus Irina Stanciuc, victima.

Irina Stanciuc menționează că altercația s-a transformat în scurt timp în bătaie.

„M-a apucat de păr, ușa la mașină era deschisă. În acel moment ea deja era în mașină. Ușa era deschisă, m-a apucat cu mâna stângă de păr, cu mâna dreaptă a pornit motorul. În acest moment noi ne-am aflat sub mașină, împreună cu fata mea.Am pierdut cunoștința, pe loc erau oameni, care mă stropeau cu apă”, a subliniat victima.

Irina Stanciuc explică că în urma conflictului, ea și fiica sa au fost internate în spitale diferite. Avocatul familiei Stanciuc crede că instituțiile de drept ar trebui să califice infracțiunea drept „tentativă de omor”.

„Calificarea faptelor în accident nicidecum nu merge. Nu poate fi vorba despre un accident aici. Deoarece accidentul e atunci când persoana din imprudență săvârșește un accident. Dând cu mașina în urmă, eu respectiv ca avocat văd o tentativă de omor și explic de ce. O tentativă de omor intenționată indirectă. Când faci acea acțiune ilegală și ție îți este totuna, o să moară persoana, nu o să moară persoana, dar tu oricum faci această acțiune ilegală”, a declarat Serghei Postica, avocatul familiei Stanciuc.

Reprezentanții Poliției a confirmat că pe 27 iulie a parvenit un apel la 112, precum că pe strada Trandafirilor a fost generat un conflict în bătaie între două femei. Potrivit martorilor, „o femeie însoțită de un copil minor a inițiat un conflict cu o doamnă, care se deplasa spre un automobil parcat, precum că aceasta din urmă ar fi atins copilul cu geanta”, susține Poliția.

Astfel, a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea cu exactitate circumstanțele incidentului. Cealaltă femeie implicată în conflict nu a fost de găsit pentru a comenta cele întâmplate.

In this article