Bașcanul Găgăuziei invită locuitorii la evenimentul dedicat sărbătoririi Zilei Copilului

Blocul politic “Victorie” și bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, invită locuitorii la o mare sărbătoare de Ziua Copilului. La Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga, pentru micii oaspeți vor fi organizate...

Blocul politic “Victorie” și bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, invită locuitorii la o mare sărbătoare de Ziua Copilului. La Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga, pentru micii oaspeți vor fi organizate numeroase distracții gratuite, înghețată, vată de zahăr și popcorn.

“Toți vor putea participa la acțiunile distractive, să sară pe trambuline, să participe la diverse flash mob-uri. Vitale Manjul va cânta în cadrul sărbătorii. Toată distracția pentru copii este gratuită”, a declarat Evghenia Guțul.

La Vulcănești și Ceadîr-Lunga, sărbătoarea va începe pe 2 iunie, la ora 10:30. Va fi un program pentru copii cu personajele preferate, jocuri distractive și concursuri. Tinerii vizitatori vor putea participa la un spectacol interactiv și vor putea vedea chestiuni impresionante la spectacolul de magie al magicianului Mihail Koval.

La Comrat, evenimentul va avea loc pe 1 iunie, începând cu ora 10:00. Copiii vor putea lua parte la spectacolul interactiv “Ziua copiilor în Țara Minunilor” și vor putea asista la un spectacol de magie hipnotizant al magicianului Gary Kozma.

“Veniți cu familiile și celebrați această sărbătoare veselă din suflet. Teleportați-vă împreună în copilărie!”, a declarat Guțul.

In this article